Yoğun Bakım ve Palyatif Bakım Servislerimizin Açılışı
17 Ekim 2017

24.06.2016 tarihinde Çorum Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Salim USLU, Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen CERİTOĞLU KURT, Çorum Valisi Necmeddin KILIÇ, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin ALKAN , Sağlık İl Müdürü Dr. İsmail YÜCEL ,  Çorum Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer SOBACI, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Ahmet Barış, Alaca Kaymakamı Ramazan KURTYEMEZ , Ak Parti il Başkanı Rumi BEKİROĞLU, Ak Parti İlçe Başkanı Ümit TOKGÖZ, Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat EYVAZ, İl ve İlçe Kurum Amirleri ve Başhekimimiz Dr. Metin KARAN ‘ın  katılımlarıyla hastanemiz Yoğun Bakım Ünitesi ve Palyatif Bakım Servislerimizin açılışı yapılmıştır. Protokol üyeleri tarafından Hastanemiz Başhekimi Dr. Metin KARAN eşliğinde Yoğun Bakım Ünitesi ve Palyatif Bakım Servisinde incelemelerde bulunuldu. Yatan hastaların ziyaret edilmesinin ardından Alaca halkına hayırlı olması temennisi ile açılış programı sona erdi.

• IMG_3553.JPG
  • IMG_3603.JPG