Ödüllü Sağlıkta Kalite Standartları Sınavı Yapılmıştır
17 Ekim 2017

Başhekimimiz Dr. Metin Karan’ın talimatıyla Kalite Yönetim Birimi tarafından çalışanları teşvik ve ödüllendirme amacıyla;

Hastanemizde 19-20 Aralık 2016 tarihinde dört oturumdan oluşan, Sağlıkta Kalite Standartları kapsamında hazırlanmış sorulardan oluşan sınav yapılmıştır.

Sınav Hasta Bakımı (Tüm Klinikler), Acil Servis, Hemodiyaliz Ünitesi, Yoğun Bakım Ünitesi, Ameliyathane, Sterilizasyon, Röntgen, Laboratuvar Hizmetleri ve Temizlik Hizmetlerini kapsamaktadır. Bu alanda; hastanemizde yapılan sınava katılım %90 oranındadır. Sağlıkta Kalite Standartları değerlendirme öncesinde yaptığımız sınav birimler arasında adeta bir rekabet ortamında gerçekleşmiştir. Bu rekabet Versiyon-5 standartlarına uyum sağlamak amacıyla yapılan hizmet içi eğitim notlarının ve kalite standartları kitabının yeniden gözden geçirilmesiyle bireysel eğitiminde destekçisi olmuştur.

21 Aralık 2016 da yapılmış olan Kalite standartları değerlendirmesinin sonucunda açıklanacak olan puan ile sınav sonunda başarı elde eden birincinin de belirlenmesiyle, önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplantıda Hastane Yöneticisi tarafından ödül taktim edilecektir.