Sağlıkta Kalite Standartları Sınavı Birincisi Belirlendi
17 Ekim 2017

Hastane başhekimliği tarafından yapılan kalite yönetim biriminin hazırlamış olduğu SKS versiyon 5 sınavında başarı elde edenler ödüllerine kavuştu.

04.01.2017 tarihinde hastane konferans salonunda düzenlenen geniş katılımlı toplantıda yapılan sınavda yüksek puan alanlar Teşekkür Belgesi ile tebrik edilirken sağlık çalışanlarından 2 kişi, temizlik personellerinden ise 1 kişi Çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Hastane Başhekimi Dr. Metin KARAN teşekkür belgelerinin ve ödüllerin sunumu yaparken bu sınavın iyi bir uygulama örneği ve hastanemizde bir ilk olduğunu, sonraki dönemlerde tekrarlarının olacağını, tüm hastane çalışanlarına teşvik, ödüllendirme ve kişisel eğitimin, gelişimin sonunun olmadığını vurgulayarak sınava katılan herkesi medeni cesaretlerinden dolayı tebrik etti.  Kalite denetimi sonrasında Alaca Devlet Hastanesinin 100 üzerinden 99.12 puan aldığını bu başarının hastanemizin misyonuna uygun olarak devam ettirilmesi gerekliliğine ve tüm çalışanların büyük katkısı olduğuna dikkat çekti.

Sağlık çalışanları arasından aynı puanı alan Hemşire ÖZGE ÇEVİKEL ile ATT FATİH ÇORUH birinciliği paylaşırken, temizlik personeli birincisi ise NESLİHAN ARSLAN olmuştur. Her biri çeyrek altın alarak ödüllendirilirken, Hemşire BURCU KUT, Hemşire EMİNE ALGAN, Hemşire ZENNURE ÇORUH, Temizlik Personeli ZEYNEP AYGÜL ve ÖMER TOPAL da teşekkür belgesi alarak başarıları ile takdir edilmişlerdir.

Hastane çalışanlarının yoğun katılım sağladığı toplantıda ödüller alkışlar eşliğinde sahiplerini buldu, toplantı sonrası yapılan kokteyle tüm çalışanlar birlik ve beraberlik içerisinde çalışma arkadaşlarını tebrik ettiler.

• 201701075414.jpg