Hasta Okulu Projesi Kapsamında Eğitimlerimiz Başladı.
27 Şubat 2024

Hasta Okulumuzun 2024 yılı Programı doğrultusunda eğitimleri, konularında uzman eğitimcilerimiz tarafından hasta ve hasta yakınlarımıza verilmeye başlandı. Eğitim Planımız için web sayfamızın Hasta Rehberi Bölümünde bulunan Hasta Okulu sekmesini takip edebilirsiniz.

Ocak 2024 Eğitim planı kapsamında Hastanemiz bünyesine faaliyet gösteren Hasta Okulumuzun düzenlediği hasta ve hasta yakınlarına, Verem İle Yaşam konulu farkındalık eğitimi, Enfeksiyon Birim Sorumlusu Hemşire Burcu ERGÜN TOPAL tarafından gerçekleştirildi.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Şubat 2024 Eğitim planı kapsamında Hastanemiz bünyesinde faaliyet gösteren Hasta Okulumuzun düzenlediği Karbonmonoksit Zehirlenmeleri konulu farkındalık eğitimi, Eğitim Hemşiresi Sonay ŞAKACI tarafından polikliniklerde hasta, hasta yakınları ve ziyaretçilerimize gerçekleştirildi.
  • 4
  • 2