2024 Yılı Yaz Staj İşlemleri
14 Mayıs 2024

HASTANEMİZ TÜM STAJYER ÖĞRENCİLERİNİ ULUSAL STAJ PROGRAMI ÜZERİNDEN ALMAKTADIR STAJ BAŞVURULARI VE STAJ TEKLİFİ GÖNDERİLMESİ

 · 2021 yılından itibaren tüm Yaz Stajı başvuru işlemleri Cumhurbaşkanlığı İnsan kaynakları Ofisi tarafından “Kariyer Kapısı Platformu” üzerinden yürütülmektedir.

· Kariyer kapısı dışında kamu kurumlarına bireysel direkt olarak staj başvurusu yapılamamaktadır.

 · Staj tekliflerinizi Kariyer Kapısı > Aldığım teklifler sekmesinden takip ediniz.
· Tüm Yaz Stajı işlemleri için ‘Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Staj Seferberliği Uygulama Yönergesi 2024’ maddeleri esas alınacaktır.

STAJ TEKLİFİ ALAN ÖĞRENCİNİN YAPMASI GEREKENLER

1. Kariyer kapısı üzerinden staj teklifi alan öğrenci, teklifi ONAYLAMASI gereklidir. Onaylanmayan teklifler 5 gün sonra sistem tarafından otomatik olarak iptal edilir ve geri alınamaz.

2. Teklifinizi onayladıktan sonra aşağıdaki web sitemizde yayınlanan Stajyer Öğrenci Evrakları listesinde belirtilen evrakları hazırlayıp hastane Eğitim Birimine teslim ediniz.

 3. Üniversiteniz tarafından Staj başvuru formu ve Staj Sözleşmesi hazırlanması halinde 3’er tane hazırlanmalı ve ıslak imza ya da e-imzalı olarak kuruma getirilmelidir.

4. Öğrenciler hafta içi normal mesai günlerinde staj yapabilir. Tarihlerinizi buna göre kontrol ediniz. Hafta sonu - Gece Mesaisi - Resmi Tatillerde (Kurban Bayramında tüm hafta) staj yapılamaz.

5. Stajyer Öğrenci Evrakları listesinde belirtilen evrakları Staja başlama tarihinden önceki hafta mesai saatlerinde kuruma teslim ediniz. Evraklarını tamamlamamış olan öğrenci staja başlatılamaz.

 6. Stajını iptal edecek ya da staja başlamayacak öğrencinin kuruma durumu bildirmesi gerekmektedir.

 -Kariyer Kapısı Yetkilisi: TURAN EKEN

-Stajyer Öğrenci İşleri: SONAY ŞAKACI

Kurum Tel: 0364 411 10 10 Dahili Hat: 1070

-Adres: Alaca Devlet Hastanesi Zemin Kat Eğitim Birimi


EKLER

STAJ EVRAKLARI.pdf
2024 DUYURU.pdf